top of page

Forårsstatus Brede Havekiosk

Opdateret: 6. apr. 2023

Jeg ville så gerne kunne sige en dato på hvornår bogen udkommer. Men jeg har den ikke endnu, så jeg kan ikke lave al den ballade jeg egentligt gerne ville ..


Jeg har besluttet at skrive blog, fordi jeg har brug for et talerør som ikke er facebook og Instagram, hvor jeg synes det hele helst skal være så pænt, og wau agtigt. Livet er ikke kun wau agtigt, og det falder mig nemt at skrive, om mine tanker og følelser. Så det vil jeg gøre her. Dele det der er svært, der der går godt.


Men forbered dig. Der er mange ting der går lidt svært for tiden, som jeg bærer rundt på indeni. Og jeg har brug for at få det ud. Så hvis du vil læse med. Gør det. Hvis det svære er for svært, så lad være :-) Alt er OK. Velkommen backstage #mitlivsomblomsterbonde(Hvis du skriver en hilsen, vil du så ikke skrive dit navn ? Så bliver det lidt mere personligt. Ellers skal jeg gøre det sådan at I skal logge ind, og det er måske besværligt. Hvad tænker I ? )


132 visninger13 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Plantepas

bottom of page