top of page

Hvad sker der i Brede Havekiosk for tiden?


Siden starten af sæsonen 2023, har jeg leget med ideen om at noget skulle laves om, og jeg har brugt det meste af sommeren på at tænke på hvordan.


Jeg har besluttet, at marken skal åbnes op, hvis der skulle være nogen derude, der har lyst til at lære mere om økologisk dyrkning af blomster. Man kan igen, leje en stribe på ialt 30m2, og være med på marken fra sæson start til sæsonslut. Inkl. i lejen er et sortiment af dejlige blomsterfrø, som alle egner sig til høst pga. deres velegnede vaseliv.

Hvis du vil være med, kan du allerede nu booke en stribe på 30 m2 sund økologisk jord, og jeg vil i sæsonen, løbende sætte dig ind i hvordan du får succes med at dyrke blomster til snit. Jorden kan IKKE bruges som nyttehave. Det er til blomsterproduktion alene. Hvad du gør med blomsterne er helt op til dig. Men måske der er en restaurant, frisør eller butik i dit nærområde, der vil elske at modtage en buket blomster hver uge i højsæsonen. Du kan også åbne en lille blomsterbod foran dit hus. På 30 m2 kan man dyrke mange blomster.

Hvis det skulle fange din interesse, kan du købe adgang for 2024 i webshoppen.


Fremtidens blomster for Brede Havekiosk med Ø mærket ;

Jeg er meget glad for at kunne dele, at mit samarbejde med Nemlig.com fortsætter.

Allie, som har arbejdet for mig i 2023, kører blomsterne videre. Vi fokuserer sammen på, at dyrke de velkendte bestsellere, så det fortsat er muligt, at købe økologiske blomster on-line sæsonen 2024.


Skulle du ønske blomster fra min hånd i 2024, er det fortsat muligt at bestille blomsterbuketter til afhentning på udvalgte dage i hhv. Brede og på Mangholm.

Ligesom det fortsat er muligt at bestille en brudebuket.

Du kan se eksempler på tidligere brudebuketter på hjemmesiden.


Jeg selv vil fokusere mere på frøproduktion, og udvide det sortiment jeg allerede har gang i. Økologiske blomsterfrø er vitterligt en nicheproduktion, som jeg tror og håber på, er vigtig i verden, og jeg vil nu dygtiggøre mig endnu mere indenfor området.


Om lidt lanceres den nye frølinje for 2024, og jeg håber I vil tage rigtigt godt imod den.

Tak for interessen for de økologiske blomster


Del gerne at Brede Havekiosk findes - fx. ved et gavekort under juletræet til min frøbutik, eller en bog fint pakket ind.


Med ønsket om en dejlig december.Kærlig hilsen

fra Rikke
54 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page