Brede Havekiosk

& socialt entreprenørskab

Rikke Lentz er uddannet interkulturel socialrådgiver og har i 

2019 færdiggjort en kandidatgrad ved Roskilde Universitet,

i ' Social entrepreneurship and management'. Bevæggrunden for Brede Havekiosk, omhandler i særdeleshed at involvere blomster interesserede og holde havelågen åben.

Brede Havekiosk er en registreret social økonomisk virksomhed og tager socialt ansvar, ved at være inkluderende for ledige der brænder for;

 

Økologi

Mødet med naturen som et fælles tredje

Naturen som en helende kraft

 

Interessen for økologi og omsorgen for vores planet bringer os sammen - krydret med kærlighed og interesse for økologiske blomster - frisk luft under vingerne og røde kinder til gengæld

Formål

Brede Havekiosk IVS er stiftet i foråret 2018 og formålet er, at drive social økonomiske aktiviteter.

Det primære formål - er af en samfundsgavnlig karakter

med et stærkt miljømæssig sigte.

Virksomheden arbejder for at reducere den negative påvirkning på miljøet, ved at producere og sælge økologiske blomster.

 

Brede Havekiosk sociale sigte kommer til udtryk ved at der i tilblivelsen af økologiske blomster involveres frivillige, med interesse for  naturen og den økologiske blomsterproduktion. 

Dette vil for mange øge livskvaliteten, mindske stress og åbne for en tilknytning til et fællesskab.

 

Den sociale dimension gør sig også gældende i besøgs og sansehaven, hvor besøgende på Mangholm kan bruge deres sanser og få en god oplevelse i nærværet med blomsterne.. Dette øger livsglæden og giver større forståelse for naturen.

Vil du være med?

Kontakt mig gerne hvis du ønsker at være frivillig i blomsterhaven. Eneste krav er, du brænder for at være udenfor i al slags vejr og du kan transportere dig selv til Mangholm. Der er ingen krav om faste mødetider, med det er skønt hvis du har lyst til at binde dig til projektet i en periode..

Vi er der de fleste dage i løbet af ugen, men vil meget gerne vide hvornår vi har fornøjelsen af dit selskab.

Skriv til mig her:  

Bredehavekiosk@gmail.com

sms  2714 6566

Mangholm, Hillerødvej 20, 3400 Hillerød