Hvad er socialt entreprenørskab?

 

Rikke er uddannet interkulturel socialrådgiver og har netop (2019) færdiggjort en kandidatgrad ved Roskilde Universitet, i ' Social entrepreneurship and management'.

Brede Havekiosk er en registreret social økonomisk virksomhed og på sidelinjen arbejdes der med at gøre blomsterprojektet også til en virksomhed der tager socialt ansvar, ved at være inkluderende som en ramme for fællesskaber.

Blomsterfællesskab

Økologi

Mennesker der mødes om et fælles tredje

Naturen som en helende kraft

Er de temaer Brede Havekiosk arbejder for at implementere i virksomheden.

 

I vores tilfælde er det interessen for økologi og omsorgen for vores planet der bringer os sammen - krydret med kærlighed til naturen - frisk luft under vingerne og røde kinder til gengæld

Social ansvarlighed

Brede Havekiosk IVS er stiftet i foråret 2018 og formålet er, at drive social økonomiske aktiviteter.

Det primære formål er af en samfundsgavnlig karakter med et stærkt miljømæssig sigte.

 

Virksomheden arbejder for en målgruppe og en sag   - og at reducere den negative påvirkning på miljøet, ved at producere og sælge økologiske blomster.

 

Brede Havekiosk har et socialt sigte, der blandt andet kommer til udtryk ved at der i tilblivelsen af økologiske blomster involveres frivillige, med interesse for  fællesskaber og økologisk blomsterproduktion. 

Dette vil for mange øge livskvaliteten og tilknytningen til fællesskabet.

 

Den sociale dimension gør sig også gældende i besøgs og sansehaven, hvor besøgende på Mangholm kan bruge deres sanser og få en god oplevelse.

Dette øger livsglæden og giver større forståelse for naturen.

     Brede Havekiosk er en

     registreret 

     social økonomisk 

     virksomhed (RSV)

Kontakt mig gerne hvis du ønsker at være frivillig i sæsonen 2020. Eneste krav er, du brænder for at være udenfor i al slags vejr. Der er ingen krav om faste mødetider. Vi er der de fleste dage i løbet af ugen, men vil meget gerne vide hvornår vi har fornøjelsen af dit selskab.

Skriv til mig her:  Bredehavekiosk@gmail.com

 

 

©2018 by Brede Havekiosk. Alle rettigheder reserveret.

Foto :Tina Brok Hansen, Rikke Lentz og Matius Morales.