top of page

Tiden løber så stærkt ...

Så er det over 2 måneder siden jeg sidst lavede et blog indlæg.

Det må være på tide med en lille update. Det er skønt vi kun er i april, stadigt i god tid med det hele.


Første marts 'flyttede jeg ind' i Brede Gartnergård. Jeg havde glædet mig rigtigt meget til at komme igang, og det har været en dejlig tid siden da. Der er gået meget tid med at indrette stedet, og gøre det hyggeligt. Jeg har klunset en masse genbrugsting, særligt fra en gruppe på FB der hedder 'Virumpigerne'. Jeg har kørt op og ned af villaveje i Virum, jeg ikke vidste fandtes. Det har været en skøn berigelse, både at opleve at genbrug hitter, og at folk er søde til at spørge andre i lokalområdet, om de kan bruge de aflagte ting, fremfor at smide det ud.


Interessen nede i parken omkring gartnergården har været meget stor.

Dagligt kommer der mange spørgsmål omkring, hvad der nu skal ske med de fine gamle bygninger, da stedet har stået tomt siden 2022.

Der er mange der går tur og nyder parken, og alle vil gerne vil høre om projektet.


Det er gået op for mig, at jeg nok er det der hedder ambivert - hvor jeg trives både i selskab med andre, men også har meget brug for alenetid og blot at være med mig selv.

At få ro omkring alle de forskellige gøremål og lade de kreative strømninger flyde.

Der er en konstant bevægelse indeni mig, hvor ideer opstår hele tiden og skal eksekveres, og jeg nyder virkeligt at få lov at puste liv i den fine gamle have. Jeg håber blot, at 'man' vil bære over med min måde at være i verden, og at jeg ikke altid er så snakkesaglig - og forhåbentligt lade blomsterne tale deres eget sprog og dele glæden på den måde.


Jeg vil nemlig utroligt gerne dele skønheden dernede , og derfor er det store orangeri altid åbent, når jeg er der, og man er meget velkommen til at sætte sig ind og nyde rummet.


Skulle du have lyst til at bidrage med et par timer af din tid, og være en del af sommerens blomsterflor, kunne jeg sagtens bruge en hånd med at grave noget græs af på et stykke, der skal ende med at blive 'buket haven'. Sammen i flok går alting meget lettere, og modet holdes oppe.


Kommende frivilligdage er lørdag d. 27/4 og d. 4/5 mellem kl. 13-16.


Jeg giver en fin buket blomster til sommer, som tak for din hjælp.

Skriv gerne en sms på 2714 6566 hvis du har lyst at komme!


Tak fordi du følger med.


Glæder mig til løbende at dele de forskellige processer i haven.


Kærlig hilsen, Rikke


Følg gerne med her :

insta: bredehavekiosk_i_brede_

Facebook: bredehavekiosk i Bredegartnergård


150 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page