top of page

Måske har jeg fået astma

Opdateret: 6. apr. 2023

Sjovt nok - eller det er det jo egentligt ikke. Men jeg har fået konstateret støvmideallergi - og igang med at blive udredt for astma. Det er sket, her efter jeg har besluttet mig for at begynde at producere frø. Er der et tegn her - på at det måske alligevel ikke er noget for mig ? Det er ikke fair. Endnu ikke overbevist - om at det er frøene, men det kunne det måske godt være, med støv, pollen og svampesporer i luften.200 visninger2 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

2 Comments


Guest
Apr 05, 2023

Det ville være SÅ trist, hvis du ikke kan tåle at arbejde med frøene - men det vigtigste må vel være, at du ikke bliver allergisk over for de friske blomster. Tanker fra Anette (muffyanette)

Like
bredehavekiosk
bredehavekiosk
Apr 05, 2023
Replying to

Ja det ville fandme være dødssygt 🥹

Like
bottom of page