top of page

En fattig arbejdsgiver

Jeg har halvanden uge før start, måtte afbryde to elevaftaler, da min økonomi desværre ikke 100% kan leve op til overenskomstkravene. Jeg fik sidste år besøg af 3F, som meget gerne ville insistere på, at jeg skulle betale min gartner pension. Jeg forklarede, at hvis jeg kunne, så ville jeg også virkeligt gerne. Men jeg kan ikke ! Hvad er vigtigst ? Den ansattes pension, eller overlevelse for iværksætteren? Der er forhold der ikke helt passer sammen her. Jeg vil så gerne, men jeg kan ikke. Økonomien er der ganske enkelt IKKE: Selvom det ser ud til blomsterne er en succes, så er det ikke en lønsom forretning-. Jeg kan efter 6 år tage ca. 150 K ud årligt til mig selv. Resten går til ansatte !


I forhold til hvor mange timer jeg bruger på projektet. Det er HELE min tid. AL min opmærksomhed. For hvad egentligt?


Fordi jeg oprigtigt tror på, at økologi skal være tilgængeligt. Som et vigtigt alternativ til en forurenende og sundhedsfarlig blomsterindustri. Men hvis butikken skal kunne bære det, er det jo nærmest støttet beskæftigelse, der skal være et ben.


Det er sørgeligt at erkende det.

Og det dræner min motivation på nuværende tidspunkt.


Gad godt nogen ville investere 2 gartnere denne sommer. 2 stk fuldtid, sammen med praktikanterne. Det ville være STORT ! XXX Wishfull thinking,Vi må se. Mine venner siger, det må være mit sidste år.

Før jeg slider mig selv ned.


AK ak.. jeg siger tak tak


#økologiivasen #enfattigsadiløn # enblomsterbondesbekendelser
54 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page